Hieronder vind je al onze actuele vacatures.
Elk jaar hebben we bij Grolsch ook veel ruimte voor stagiaires. Blijf onze site hiervoor goed in de gaten houden, oktober en april zijn de maanden waarin wij onze nieuwe stagevacatures publiceren!

Mocht je nog vragen hebben over een vacature of de sollicitatieprocedure, neem dan contact met ons op.

OVERZICHT VAN ONZE ACTUELE VACATURES.

 

Stage Brand Ambassador Festival


Leef jij voor de horeca, festivals en alles waar het bruist? Ken jij de laatste trends en ontwikkelingen omdat je nieuwsgierig van aard bent en het allemaal beleefd wilt hebben? Kom stage lopen bij Grolsch op de leukste stageplek die we hebben!

 

Stage Multimedia


Op zoek naar een stageplek binnen Trade Marketing? Het kan bij Grolsch! Vanaf februari 2018 hebben wij ruimte voor een creatief multi talent dat zich klaar wil stomen voor een verdere carrière in FMCG, Horeca en Online.


St

 

HR Business Analyst - Young Potential


Vanuit een analytische en kritische blik impact hebben op de organisatie van Grolsch!

 

 

Stage HR


Ben jij een hbo-student en heb jij affiniteit met Human Resources? Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage en krijg jij energie van een FMCG omgeving? Dan biedt Koninklijke Grolsch je hierbij de kans!

Stage

 

Stage IT


Ben jij een MBO student en heb jij affiniteit met ICT? Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage en geeft het jou energie om in een FMCG omgeving jouw skills optimaal te benutten en te ontwikkelen? Kom stage lopen bij Grolsch!

 

Stage Content Marketing Meantime


Content koning/koningin gezocht! Ben jij creatief en visueel ingesteld en wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van storytelling? 

 

Stage Bezoekerscentrum


Ben jij een HBO/WO-student en heb jij affiniteit met hospitality? Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage en geeft het jou energie om met een dynamisch A-merk jouw skills optimaal te benutten en te ontwikkelen? Dan biedt Koninklijke Grolsch j

 

Stage Marketing Operations


Direct aan de slag met de merkbeleving van topmerken? Wij bieden een ideale meewerkstage voor een talent dat zich klaar wil stomen voor een verdere marketing carrière. Je bent volwaardig onderdeel van het team Marketing Operations en leert v

 

Chauffeur De Klok Dranken


Kom onze collega’s van De Klok Dranken in Groningen versterken en wie weet heb jij binnenkort een vaste baan bij ons!

WIJ ZOEKEN CHAUFFEURS!!
(C-RIJBEWIJS)

Als

 

Pricing & Promotional Analyst - Young Potential


 

Stage Talent Development


Je HR-carrière starten in Talent Development, Recruitment en Employer Brand? Het kan bij Grolsch! Vanaf februari 2018 bieden wij een uitdagende meewerkstage aan, waar jij jouw innovatieve ideeën werkelijkheid kunt laten worden!