Stage Brouwerij Tour / Bezoekerscentrum

Ben jij een HBO/ WO-student en heb jij affiniteit met hospitality? Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage en geeft het jou energie om met een dynamisch A-merk jouw skills optimaal te benutten en te ontwikkelen? Dan biedt Koninklijke Grolsch je hierbij de kans!

 

Stage Brouwerij Tour/ Bezoekerscentrum
Fulltime

Wij bieden de ideale stageplek voor een talent dat zich klaar wil stomen voor een verdere carrière in hospitality. In het Bezoekerscentrum verzorgen we met een team van vaste en parttime medewerkers rondleidingen, proeverijen, tapcursussen en speciale evenementen. Je bent HET visitekaartje van Grolsch en verantwoordelijk voor een positieve bierbeleving bij onze consumenten, klanten en andere relaties van de brouwerij. Met onze expertise, energieke aanpak en enthousiasme maken we van elke bezoeker een echte ‘Grolsch ambassadeur’.

 

Dit ga je doen
Tijdens de stage ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken, waaronder ontvangst van gasten, activiteiten in de cafés, Grolsch Shop en Proefbrouwerij. Daarnaast heb je een innovatieve kijk op zaken en ga je bezig met de continue verbetering en ontwikkeling van bestaande en nieuwe activiteiten. Hiermee draag je bij aan het realiseren van team- en merkdoelstellingen.

Dit neem je mee

  • Je bent in de laatste fase van je HBO- of WO-studie richting Hoge Hotelschool, Toerisme of Hospitality Management;
  • Sterke communicatieve, sociale en bewezen presentatie skills;
  • Je denkt vanuit gasten, hebt een horeca drive en kunt een team op sleeptouw nemen;
  • Je bent een voorbeeld ambassadeur en promotor, zowel binnen als buiten Grolsch;
  • Hospitality is jouw tweede natuur, gecombineerd met ondernemerschap;
  • Hoge mate van bereidheid en flexibiliteit om buiten kantoortijden te werken;
  • Goede kennis van Nederlands en Engels, zowel in woord als geschrift.

Geïnteresseerd?
Is de vacature van Stage Brouwerij Tour/ Bezoekerscentrum echt iets voor jou? Wij nodigen je graag uit om te solliciteren via onze website!