Stage Human Resources

Ben jij een hbo/wo-student en heb jij affiniteit met Human Resources? Ben jij op zoek naar een uitdagende meewerkstage en geeft het jou energie om in een FMCG omgeving jouw skills optimaal te benutten en te ontwikkelen? Dan biedt Koninklijke Grolsch je hierbij de kans!

 

Stage Human Resources
Fulltime

Vanaf september 2017 bieden wij de ideale meewerkstage voor een talent dat zich klaar wil stomen voor een verdere carrière binnen HR. De HR afdeling binnen Koninklijke Grolsch neemt een belangrijke plaats in onze organisatie in en is betrokken bij alle beslissingen en gebeurtenissen die betrekking hebben op de medewerkers. Je bent volwaardig onderdeel van het HR Operations team, krijgt de ruimte om je te ontwikkelen in wat jij interessant vindt, en werkt en leert bovendien van ervaren HR professionals.

 

Dit ga je doen
Tijdens de stage loop je mee op de afdeling HR operations. Deze afdeling is verantwoordelijk voor alle operationele processen binnen HR. Je ondersteunt daarnaast o.a. onze HR Business Partners bij hun werkzaamheden vanuit een tactische- en strategische invalshoek. Je optimaliseert en innoveert lopende processen en stelt o.a. arbeidsovereenkomsten op. Daarnaast verwachten wij ook een actieve bijdrage bij verschillende actuele HR-projecten.

 

Dit neem je mee

  • Je bent in de laatste fase van je hbo-studie richting Human Resources;
  • Je neemt graag initiatief en bent communicatief sterk;
  • Je bent een organisatietalent;
  • Jij als geen ander bent integer en nauwkeurig in het werk wat je doet;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent 5 dagen in de week beschikbaar voor 5 tot 6 maanden.

Bij Grolsch ligt de stage in jouw handen. Ben jij nieuwsgierig, proactief en maak je graag projecten eigen? De mogelijkheden zijn eindeloos en hoe pro-actiever je bent, hoe meer je kunt leren!

 

Interesse? Overtuig ons!
Ben jij die gedreven student die vanaf september 5 maanden mee wil werken op de HR Operations afdeling van Koninklijke Grolsch? Laat het ons dan weten! Wij nodigen je van harte uit om te solliciteren via onze website. Wij reageren z.s.m. op jouw sollicitatie.