Onze organisatie

Grolsch is wereldberoemd als biermerk, maar we zijn meer dan een sterk merk en een aansprekend product. We zijn een veelzijdige onderneming met een boeiend verleden van 400 jaar en een uitdagende toekomst. Daarbij staat ons geloof in bier centraal, gebrouwen in één van de modernste brouwerijen ter wereld. 

Nieuwsgierig? Bekijk de video en krijg een indruk van Grolsch.

Onze bedrijfscultuur

Bij Grolsch kom je terecht in een professionele en open bedrijfscultuur. De focus ligt daarbij op het behalen van resultaat en het nemen van je verantwoordelijkheid. De sfeer is informeel en je loopt makkelijk bij collega’s binnen. We waarderen en respecteren elkaar en hechten aan een veilige en prettige werkomgeving. Integriteit en teamwork zijn voor ons belangrijk. Wij geloven dat iedereen het in zich heeft om zich te ontwikkelen en te groeien. Daarin willen we graag investeren. Je krijgt de ruimte om je talenten te tonen en jezelf verder te ontplooien. Je kunt zijn wie je bent om het maximale uit jezelf te halen en je grenzen te verleggen.

Onze mensen

Grolsch is in alle opzichten een bijzonder bedrijf, dat steunt op bijzondere mensen. We zijn altijd anders dan anderen geweest. Generatie na generatie hebben we onze eigen weg gevolgd en dingen ánders gedaan. Niet om dwars te liggen, maar om bij het brouwen, verpakken en distribueren van bier béter te zijn dan de anderen. We zijn ondernemend van karakter en inventief. We houden van nieuwe uitdagingen en gaan voor kwaliteit, zowel bij onze manier van werken als bij wat we maken. We brouwen bier en dat doen we met veel passie, vakmanschap en inzet. We willen graag gewaardeerd worden om wat we doen, om het kwaliteitsbier dat we brouwen en de manier waarop we werken.

Benieuwd wie je zoal tegen kunt komen in onze brouwerij? Onze medewerkers vertellen graag hoe zij werken bij Grolsch ervaren.

Even kennismaken

Over Grolsch

Koninklijke Grolsch is een onderneming met een rijke traditie. De bierbrouwerij heeft een historie die teruggaat tot 1615. Grolsch vindt haar oorsprong in het oosten van Nederland, beginnend in Groenlo en is tegenwoordig gevestigd in Enschede. Nederland is de thuismarkt van Grolsch, hier ligt dan ook het zwaartepunt van de commerciële activiteiten. Grolsch brouwt uitsluitend bier en richt zich op het premium segment van de markt. Het sterke merk Grolsch staat daarbij centraal. De kracht van het merk vindt zijn oorsprong in 'Vakmanschap is Meesterschap' en in de unieke beugelfles. Grolsch is een dochteronderneming van Asahi.

Over De Klok Dranken

De Klok Dranken BV is een dochteronderneming van de Grolsche Bierbrouwerij Nederland BV. De drankengroothandel levert een compleet pakket dranken, zoals bieren, frisdranken, gedistilleerd, wijnen en verschillende aanvullende artikelen, aan horecaondernemers, slijterijen, sportverenigingen, evenementen en bedrijven. Bovendien is De Klok Dranken exclusief leverancier van Grolsch fusten in haar rayon.