Werk je bij Grolsch, dan draag je – samen met je collega’s – dagelijks bij aan de verbetering, vernieuwing en groei van onze organisatie en de tevredenheid van onze klanten.

We houden van uitgesproken collega’s met concrete plannen, die hun verantwoordelijkheid nemen en eigen ideeën hebben. We stimuleren zelfstandigheid en moedigen talent aan. We geloven dat het beste bier wordt gemaakt met de inzet van de beste mensen. Grolsch past bij talent. Pas jij bij Grolsch?

Meest recente vacature

 

Stage Marketing Operations


Direct aan de slag met de merkbeleving van topmerken? Wij bieden een ideale meewerkstage voor een talent dat zich klaar wil stomen voor een verdere marketing carrière. Je bent volwaardig onderdeel van het team Marketing Operations en leert van ervaren marketing-professionals.

 

Stage Marketing Operations
Fulltime

 

De afdeling Consumer & Shopper Marketing is verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van alle marketingactiviteiten van de merken Grolsch, Kornuit, Peroni, Grimbergen en De Klok in Nederland. Het team Marketing Operations is binnen deze afdeling verantwoordelijk voor onder andere het realiseren van verpakkingen, point-of-sale materialen, diverse sites en shops en de merkbeleving in de Grolsch Brouwerij...

De Klok Dranken

 

Op deze website ‘Werken bij Grolsch’ vind je ook de vacatures van onze drankenhandel De Klok Dranken. De Klok Dranken BV is een dochteronderneming van de Grolsche Bierbrouwerij Nederland BV. De drankengroothandel levert vanuit de regionale vestigingen in Delfgauw, Deventer, Groningen, Groenlo en Helmond een compleet pakket dranken (bieren, frisdranken, gedistilleerd en wijnen) en diverse horecagerelateerde artikelen aan horecaondernemers, slijterijen, sportverenigingen, evenementen en bedrijven. Tevens is De Klok Dranken exclusief leverancier van Grolsch fusten in het eigen rayon.

De Klok Dranken BV is een ondernemende, hands-on organisatie met een regionale focus. De inzet en betrokkenheid van de medewerkers drukt een duidelijke stempel op de bedrijfscultuur. Ondernemerschap, service aan klanten, loyaliteit en respect voor de regionale cultuur zijn kenmerkend voor de organisatie en voor de medewerkers van De Klok.

 

De Klok Dranken

Tempo-Team

 

Naast de vacatures die je op deze site kunt vinden, hebben we bij Grolsch regelmatig vacatures die ingevuld worden door ons inhouse uitzendbureau Tempo-Team. Zij hebben een eigen kantoor binnen de brouwerij en dragen onder andere zorg voor het werven, selecteren, introduceren en inplannen van flexmedewerkers. Hierbij kun je denken aan functies als productiemedewerker, operator of machineleider op diverse niveaus. Ook (tijdelijke) kantoorfuncties worden regelmatig ingevuld door ons uitzendbureau.

Lijkt het jou wat om je loopbaan binnen Grolsch te beginnen via Tempo-Team? Neem dan snel contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Tempo-Team Inhouse Services
E: tempoteam@grolsch.nl
T: 053-48 33 319